Home Articole MLM Afaceri MLM Oferta MLM Contact
Telefoane de contact: 021-6365087, 0723443917
E-mail de contact: vita-crystal | webmaster

 

Tudorel Iorga, Distribuitor VITA CRYSTAL

VITA CRYSTAL

Afacerea mea, afacerea ta, afacerea noastra!

VITA CRYSTAL
   
Contact:  
   

Distribuitor independent VitaCrystal
Tudorel Iorga
Sector 4 (Brancoveanu) , Bucuresti , Romania

VitaCrystal ID:
29966

Telefon:
021-6365087, 0723443917

E-mail: Click aici

 

 

 

 

Esti permanent in criza de timp?
Nu-ti ajung banii pentru nevoile tale curente?

Noi iti oferim solutia: Preia controlul asupra vietii tale!
Porneste-ti propria afacere VitaCrystal alaturi de noi!


VITA CRYSTAL INSTITUTE si-a propus ca scop principal, sa se ocupe de sanatatea oamenilor, adoptand dezvoltarea metodelor si produselor care previn, respectiv vindeca bolile simplu si radical. In aceasta directie, firma se concentreaza asupra descoperirii si tratarii problemelor fundamentale ale organismului uman, si pentru aceasta creeaza si dezvolta noi si noi produse.

Firma VITA CRYSTAL INSTITUTE a fost fondata in 1992 de cercetatorul si inventatorul Szabo Laszlo, in Ungaria. Tatal fondatorului a suferit de o boala grava hematopoetica, incurabila. Vazand ca starea de sanatate a tatalui sau se deterioreaza pe zi ce trece, iar situatia medicala prezentata de medici era fara speranta de vindecare, cercetatorul Szabo Laszlo s-a hotarat impreuna cu sotia sa, sa inceapa cercetarile pentru a gasi un remediu natural care sa-l vindece pe tatal sau. Facand cercetari in domeniul produselor naturale, a descoperit remediile care au ajutat la vindecarea tatalui sau, care se bucura si in zilele noastre de o sanatate excelenta.
Succesul deplin combinat cu daruire si pasiune, a oferit si altor oameni sansa si dreptul de a trai.
In urma cercetarilor si dupa mult efort s-a nascut VITA CRYSTAL INSTITUTE, care este in continua dezvoltare si astazi. Centrul institutului se afla in renumita regiune viticola Eger, Ungaria. VITA CRYSTAL INSTITUTE coordoneaza cercetarea, dezvoltarea, productia (majoritatea ingredientelor de inalta calitate sunt colectate din zona orasului Eger conform normelor tehnice) si comertul.
Produsele sunt distribuite printr-un sistem unic MLM (Multi Level Marketing) care a fost dezvoltat cu o metoda de plata multipla.
Cu produsele realizate la Vita Crystal Institute nu se doreste sa se obtina efecte de suprafata, purificatoare si regeneratoare clasice, ci, cu ajutorul substantelor curative naturale, se urmareste patrunderea pana la radacina problemelor si unde acest lucru este posibil, sa se realizeze inlaturarea lor definitiva astfel incat si eventualii factori care au generat aceste probleme sa fie eliminati.

Multi pun (sau au pus) intrebarea, daca intr-adevar se pot obtine astfel de rezultate? Renumele mondial de care se bucura, sutele de mii de consumatori satisfacuti, bolnavii vindecati, studiile medicale cu rezultate extraordinare ale unor societati medicale din toata lumea, dovedesc faptul ca este posibil.

Vita Crystal foloseste cateva metode unice in lume, pentru realizarea produselor:

* Datorita inventatorului Szabo Laszlo, VITA CRYSTAL INSTITUTE dispune de cel mai eficient sistem de separare a moleculelor din lume, cu ajutorul caruia se pot extrage din plante, substante active care pana acum nu au mai fost extrase, sau doar in parte (de ex. flavonoide rosii). Acest lucru asigura un randament si o concentratie de substante active exceptionale.
* Unica este utilizarea cristalelor din plante, avand ca efect punerea in rezonanta a celulelor noastre, cu frecventa starii de sanatate (substantele active a produselor Flavin3, Crystal de Soare, Ulei Crystal, Crema Crystal).
* Produsul TRACE MINERALS 84 este unic deoarece contine 84 de minerale naturale (ex. alte preparate care contin 15-20 de minerale sunt considerate foarte bune).
* Si pentru prima data in lume, capsulele cu seminte germinate, cuprind la un loc vitamine, substante minerale si proteine (enzime) care cresc foarte mult eficienta.


Toate produsele, sunt realizate cu o deosebita exigenta si atentie, folosindu-se cele mai eficiente substante active, ceea ce le face sa fie cu adevarat exceptionale si sa aiba rezultate foarte bune in reabilitarea starii de sanatate.

Din martie 2005 Romania se bucura si ea, alaturi de alte tari cum ar fi Germania, Suedia, Slovacia, Cehia, Serbia, Muntenegru, Statele Unite ale Americii, Canada, Libanon, Siria, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudita, Vietnam, de produsele realizate de VITA CRYSTAL INSTITUTE, contribuind astfel la reabilitarea si mentinerea sanatatii, asigurand totodata si posibilitatea de a comanda produsele prin depozitele deschise in fiecare tara.


 
 
Director MLM Online Forever Living Products Aloe Vera Business Magazinul REFAN Cosmetice naturale FLP Aloe Vera - Afacere MLM Magazinul METABOND - Produse pentru reducerea uzurii si a consumului la autoturisme Kyani MLM Vita Crystal MLM