Home Articole MLM Afaceri MLM Oferta MLM Contact
E-mail de contact: webmaster

 

Echipa MLM Online Echipa de consultanti MLM, MLMOnline.ro

Afacerile de succes pe care vi le propunem:

 
VITA CRYSTAL 1 . VITA CRYSTAL
VITA CRYSTAL INSTITUTE si-a propus ca scop principal, sa se ocupe de sanatatea oamenilor, adoptand dezvoltarea metodelor si produselor care previn, respectiv vindeca bolile simplu si radical. In aceasta directie, firma se concentreaza asupra descoperirii
 
Kyäni 2 . Kyäni
Kyäni se distinge printre alte afaceri MLM prin eficienţa şi totodată simplitatea gamei de produse şi a planului de marketing. Kyäni oferă trei produse unice ce formează Triunghiul Sănătăţii Kyäni: Kyäni Sunrise, Kyäni Sunset şi Kyäni NitroFX.
 
REFAN Cosmetics 3 . REFAN Cosmetics
Prima afacere MLM romaneasca, produse de larg consum la pret de producator. Produse de calitate, marca Refan: sapunuri naturale, parfumuri, sampoane, saruri de baie, aromaterapie, gama anticelulitica. Plan de marketing atractiv!
 
METABOND 4 . METABOND
Afacere MLM bazata pe produse ecologice pentru tratarea metalelor in scopul reducerii frecarilor si durificarii suprafetelor la motoare de autovehicule, cutii de viteza, diferentiale, reductoare etc.
 
Life Care 5 . Life Care
In cadrul afacerii Life Care, exista doua modalitati prin care intreprinzatorii pot obtine venit. Mai intai, prin vanzarea de produse catre clienti (adaos comercial). Apoi, prin intermediul bonusurilor care se platesc in functie de volumul vanzarilor, in
 
Euro Net 6 . Euro Net
Sistem de afaceri revolutionar de tip MLM, bazat cele mai profitabile modalitati de distributie, incluzand comertul electronic (internet) si magazinele specializate. Produse naturiste de calitate europeana, marca Zuccari.
 
TIANSHI (Tiens) 7 . TIANSHI (Tiens)
Compania Tianshi (Tiens) va propune o gama de produse naturiste trecute prin experienta medicinei traditionale chineze care dezintoxica celula, o energizeaza si o regenereaza atingand scopul in restabilirea sanatatii. 
 
AVON Cosmetics 8 . AVON Cosmetics
AVON este LIDER pe piata produselor cosmetice din Romania, atat in vanzare directa, cat si in competitie cu toate firmele de cosmetice. Brosura Avon este probabil cea mai citita publicatie de beauty din Romania, cu un tiraj de peste 700.000 de exemplare.
 
Oriflame Cosmetics 9 . Oriflame Cosmetics
Afacerea Oriflame Cosmetics - descopera avantajele de a fi client direct Oriflame. Cosmetice naturale suedeze.
 
AP Bio Life 10 . AP Bio Life
AP Bio Life. Multi-Level Marketing (MLM) - Afacerea mileniului III. Descopera Afacerea care-ti schimba viata!
 

Sunteti permanent in criza de timp?
Nu aveti suficienti bani pentru a va indeplini visurile?

Noi va oferim solutia: Preluati controlul asupra propriei vieti!
Incepeti o afacere de succes alaturi de noi!

Sistemul Multi Level Marketing va permite sa iesiti din cursa atât de stresanta care se numeste "lupta pentru supravietuirea celui mai puternic" si sa deveniti propriul stapân.
Intr-o astfel de afacere puteti duce o munca constructiva, în care ceilalti sa nu mai fie concurenti potentiali sau clienti carora trebuie sa le câstigati atentia, ci coechipieri, de al caror succes si realizare depinde chiar succesul si realizarea dumneavoastra.

 

 Articole despre MLM:

 - Ce este MLM?

 - Concurenta in MLM

 - Cum sa incep?


Succesul dumneavoastra e afacerea noastra!


 
Director MLM Online Forever Living Products Aloe Vera Business Magazinul REFAN Cosmetice naturale FLP Aloe Vera - Afacere MLM Magazinul METABOND - Produse pentru reducerea uzurii si a consumului la autoturisme Kyani MLM Vita Crystal MLM