Home Articole MLM Afaceri MLM Oferta MLM Contact
Telefoane de contact: 0723674980
E-mail de contact: kyani | webmaster

 

Flavius Bololoi, Distribuitor Kyäni

Kyäni

Afacerea mea, afacerea ta, afacerea noastra!

Kyäni
   
Contact:  
   

Distribuitor independent Kyani
Flavius Bololoi
Constanta , jud. Constanta , Romania

Kyani ID:
436822

Telefon:
0723674980

E-mail: Click aici

 

 

 

 

Esti permanent in criza de timp?
Nu-ti ajung banii pentru nevoile tale curente?

Noi iti oferim solutia: Preia controlul asupra vietii tale!
Porneste-ti propria afacere Kyani alaturi de noi!

KYÄNI este o comunitate globală, diferită, de indivizi care transformă vieţi prin distribuirea unor produse nutriţionale de mare impact. Cuvântul "Kyäni" înseamnă "medicament puternic" în limba indienilor Tlingit din Alaska.

Istoria Kyäni a început atunci când Dick şi Gayle Powell au întâlnit în Alaska un cercetător care studia tribul Tlingit (kling-kit) din sud-vestul Alaskăi. Cercetătorul a fost fascinat de sănătatea tribului şi a observat că membrii acestuia nu aveau în vocabularul lor cuvinte pentru boli de inimă, cancer, diabet şi pentru alte boli obişnuite. Tribul consuma în mod obişnuit afine sălbatice de Alaska şi somon roşu sălbatic. De atunci, cercetările au arătat că aceste două alimente au câteva dintre cele mai ridicate valori nutritive găsite vreodată. Familia Powell a împărtăşit povestea lor familiilor Hansen şi Taylor şi, astfel, a fost creată Kyäni. Astfel, Kyäni, care însemna odinioară un "medicament puternic" pentru poporul Tlingit, reprezintă astăzi un stil de viaţă sănătos şi prosper pentru oamenii din întreaga lume.

Toată lumea poate aduce un plus de valoare comunităţii Kyäni. Alăturaţi-vă familiei KYÄNI, astăzi!
Kyäni este locul unde sunteţi recunoscut şi apreciat, locul unde puteţi creşte şi colabora, locul unde puteţi învăţa, unde vă puteţi dezvolta şi distra, locul unde îi puteţi ajuta pe alţii şi unde puteţi trăi având un scop şi schimbând ceva. Este un loc în care reaprindem speranţa în visele noastre şi dezvoltăm abilităţi şi resurse pentru a le îndeplini. împreună, creăm bogăţii şi moşteniri care dăinuie, atât pentru familiile noastre, cât şi pentru alţii.

Kyäni se distinge printre alte afaceri MLM prin eficienţa şi totodată simplitatea gamei de produse şi a planului de marketing. Kyäni oferă trei produse unice ce formează Triunghiul Sănătăţii Kyäni: Kyäni Sunrise, Kyäni Sunset şi Kyäni NitroFX. Produsele Kyäni ne oferă o combinaţie neegalată de vitamine, minerale, minerale esentiale, antioxidanţi, acizi graşi şi NItroFX (formulă unică ce poate imbunătăţi producţia de oxid de azot a organismului).

Oportunitatea de afaceri KYÄNI permite oamenilor de rând să-şi canalizeze eforturile pe mai multe canale de distribuţie cunoscute ca marketing multi-nivel (MLM).
Prezentând produsele Kyäni şi altor oameni, îi ajutăm să obţină atât o sănătate înfloritoare cât şi independenţă financiară.

Planul de recompensare KYÄNI se caracterizează, sintetic, prin:
1. Stabilitate financiară: Kyäni este sprijinită de oameni de afaceri de încredere care au resursele necesare şi voinţa de a conduce compania Kyäni.
2. Conducerea corporativă: Echipa de conducere a Kyäni are ca scop oferirea de unelte, platforme şi strategii distribuitorilor pentru a ajuta la dezvoltarea afacerii dumneavoastră.
3. Timpul: Kyäni este o companie relativ tânără care oferă oportunitatea de a deveni membru. Noi activăm pe mai mult de 20 de pieţe din lumea întreagă şi continuăm să ne dezvoltăm.
4. Produse de mare impact cu rezultate care vă schimbă cu adevărat viaţa.
5. Kyäni PayGate: Un plan de recompensare foarte profitabil şi stabil.

 
 
Director MLM Online Forever Living Products Aloe Vera Business Magazinul REFAN Cosmetice naturale FLP Aloe Vera - Afacere MLM Magazinul METABOND - Produse pentru reducerea uzurii si a consumului la autoturisme Kyani MLM Vita Crystal MLM