Home Articole MLM Afaceri MLM Oferta MLM Contact
Telefoane de contact: 0729308239
E-mail de contact: metabond | webmaster

 

Mirela Lucia Pascu, Distribuitor METABOND

METABOND

Afacerea mea, afacerea ta, afacerea noastra!

METABOND
   
Contact:  
   

Distribuitor independent METABOND
Mirela Lucia Pascu
Sector 3 , Bucuresti , Romania

METABOND ID:
RO009740

Telefon:
0729308239

E-mail: Click aici

 

 

 

 

Esti permanent in criza de timp?
Nu-ti ajung banii pentru nevoile tale curente?

Noi iti oferim solutia: Preia controlul asupra vietii tale!
Porneste-ti propria afacere METABOND alaturi de noi!

METABOND este o marca ce se impune tot mai mult pe piata tratamentelor nanotehnologice pentru motoarele de autovehicule si nu numai. Bazate pe o tehnologie NASA, produsele METABOND actioneaza la nivel molecular pentru tratarea suprafetelor supuse uzurii. Imediat dupa lansarea lor, in 1991, produsele METABOND au castigat Marele Premiu al Expozitiei Auto de la Frankfurt in urma demonstratiei realizate pe un autoturism Ferrari care a atins viteza maxima de 351 Km/h in urma tratamentului, in conditiile unei viteze maxime standard de 291 Km/h.

Dintotdeauna, visul inginerilor - si nu numai - l-a reprezentat functionarea sistemelor mecanice astfel incat sa se dezvolte o frecare minima intre componentele lor in miscare relativa, asigurandu-se astfel de eficienta economica si randamentele maxime ale folosirii lor. Acest vis poate deveni realitate, daca se au in vedere miraculoasele efecte ale tehnologiilor performante, printre care se inscrie si tehnologia METABOND.
Iata mai jos rezultatele unui test, oricand reproductibil, ce evidentiaza reducerea frecarii si a uzurii ce decurge din ea, prin folosirea produselor METABOND:


Efectele METABOND:
- Protejeaza suprafetele chiar si la solicitari extreme;
- Reduce frecarea interioara cu 50-60%;
- Reduce consumul de combustibil cu 7-10%;
- Dubleaza intervalul de schimb ulei;
- Contine agenti de curatire, mentine motorul curat;
- Reduce emisiile poluante.

Credem ca utilizarea acestor tehnologii, pe langa avantajele economice certe pe care le prezinta, contribuie la pregatirea omenirii pentru o noua epoca, bazata pe tehnologii mai putin poluante sau chiar nepoluante.

Produsele METABOND sunt distribuite in sistem MLM, dar nu sunt excluse si metodele de distributie clasice: magazine, service-uri auto etc.

Daca ai cumparat produse METABOND si ai fost multumit de ele, poti acum sa devii partenerul nostru de afaceri: in afara reducerilor de pret pe care ti le vom acorda, vei putea sa-ti dezvolti cu succes afacerea proprie intr-o noua directie, cu posibilitati extraordinare! 
 
Director MLM Online Forever Living Products Aloe Vera Business Magazinul REFAN Cosmetice naturale FLP Aloe Vera - Afacere MLM Magazinul METABOND - Produse pentru reducerea uzurii si a consumului la autoturisme Kyani MLM Vita Crystal MLM