MLM Online Articole MLM Membri METABOND Produse Afacere Inscriere
Telefoane de contact: 0746177083, 0766106843
E-mail de contact: metabond | webmaster

 

METABOND

 

METABOND
Succesul dumneavoastra e afacerea noastra!

MLM Online - Afaceri MLM de succes

 

METABOND este o marca ce se impune tot mai mult pe piata tratamentelor nanotehnologice pentru motoarele de autovehicule si nu numai. Bazate pe o tehnologie NASA, produsele METABOND actioneaza la nivel molecular pentru tratarea suprafetelor supuse uzurii. Imediat dupa lansarea lor, in 1991, produsele METABOND au castigat Marele Premiu al Expozitiei Auto de la Frankfurt in urma demonstratiei realizate pe un autoturism Ferrari care a atins viteza maxima de 351 Km/h in urma tratamentului, in conditiile unei viteze maxime standard de 291 Km/h.

Dintotdeauna, visul inginerilor - si nu numai - l-a reprezentat functionarea sistemelor mecanice astfel incat sa se dezvolte o frecare minima intre componentele lor in miscare relativa, asigurandu-se astfel de eficienta economica si randamentele maxime ale folosirii lor. Acest vis poate deveni realitate, daca se au in vedere miraculoasele efecte ale tehnologiilor performante, printre care se inscrie si tehnologia METABOND.
Iata mai jos rezultatele unui test, oricand reproductibil, ce evidentiaza reducerea frecarii si a uzurii ce decurge din ea, prin folosirea produselor METABOND:


Efectele METABOND:
- Protejeaza suprafetele chiar si la solicitari extreme;
- Reduce frecarea interioara cu 50-60%;
- Reduce consumul de combustibil cu 7-10%;
- Dubleaza intervalul de schimb ulei;
- Contine agenti de curatire, mentine motorul curat;
- Reduce emisiile poluante.

Credem ca utilizarea acestor tehnologii, pe langa avantajele economice certe pe care le prezinta, contribuie la pregatirea omenirii pentru o noua epoca, bazata pe tehnologii mai putin poluante sau chiar nepoluante.

Produsele METABOND sunt distribuite in sistem MLM, dar nu sunt excluse si metodele de distributie clasice: magazine, service-uri auto etc.

Daca ai cumparat produse METABOND si ai fost multumit de ele, poti acum sa devii partenerul nostru de afaceri: in afara reducerilor de pret pe care ti le vom acorda, vei putea sa-ti dezvolti cu succes afacerea proprie intr-o noua directie, cu posibilitati extraordinare!V-am convins? Vreti mai multe detalii?
Contactati un distribuitor independent METABOND
sau scrieti-ne un mesaj (click aici).


 Distribuitori METABOND

 Produse METABOND

 Plan de marketing

 Inscriere membru


 Articole despre MLM:

 - Ce este MLM?

 - Concurenta in MLM

 - Cum sa incep?

 

 Afaceri MLM:

 - VITA CRYSTAL

 - Kyšni

 - REFAN Cosmetics

 - METABOND

 - Life Care

 - Euro Net

 - AVON Cosmetics

 - TIANSHI (Tiens)

 - Oriflame Cosmetics

 - AP Bio LifeDistribuitori independenti METABOND:

Numele: Zona: Date de contact:
Florinel Dan Stoica Sector 1, Bucuresti 0727651723, 0746177083, 0766106843
Dragos Voda sector 2, Bucuresti 0721198149, 0788157417, E-mail
Mirela Lucia Pascu Sector 3, Bucuresti 0729308239, E-mail

 

Director MLM Online Forever Living Products Aloe Vera Business Magazinul REFAN Cosmetice naturale FLP Aloe Vera - Afacere MLM Magazinul METABOND - Produse pentru reducerea uzurii si a consumului la autoturisme Kyani MLM Vita Crystal MLM