MLM Online Articole MLM Membri METABOND Produse Afacere Inscriere
Telefoane de contact: 0746177083, 0766106843
E-mail de contact: metabond | webmaster
 

Planul de Marketing METABOND

METABOND are un potential mai mare decat beneficiile din folosirea proprie a produselor.

Produsele Metabond sunt comercializate in general in sistem MLM, bazandu-se pe experienta personala. Indrumam cumparatorii la folosire si comercializare. Marii companii au inceput sa treaca la aceasta distributie, fiindca prin consultanta directa cu beneficiarii, au mai multi clienti satisfacuti.

Sistemul se bazeaza pe incredere si simplitate, pentru ca la pornire nu este nevoie de:
- capital
- depozit
- angajati
- spatiu comercial
- pricepere
- timp de lucru fix

Sunt necesare numai pasiunea, vointa si perseverenta.

Munca reprezentantilor METABOND este facilitata de prezentari, instructaje, seminarii. Prin largirea legaturilor colaboratorilor, reteaua se largeste, devenind de nivel de tara si de scara internationala. Consumatorii mici si mari inseamna o comercializare si castig important pentru colaboratorii pregatiti.

Extinderea legaturilor intre oameni, comercializarea si construirea lantului de desfacere este o munca interesanta si creativa. Este o posibilitate mare pentru cei care vor sa-si schimbe viata pozitiv.
Afacerea Metabond ajuta zeci de mii de oameni pentru a avea o viata decenta, asigura posibilitatea pentru fiecare de a gandi si a actiona responsabil pentru fiecare dintre noi.Vrei mai multe detalii? Contacteaza un reprezentant METABOND.

Director MLM Online Forever Living Products Aloe Vera Business Magazinul REFAN Cosmetice naturale FLP Aloe Vera - Afacere MLM Magazinul METABOND - Produse pentru reducerea uzurii si a consumului la autoturisme Kyani MLM Vita Crystal MLM