MLM Online Articole MLM Membri Kyäni Produse Afacere Inscriere
Telefoane de contact: 0732552681
E-mail de contact: kyani | webmaster
 

Planul de Marketing Kyäni


Oportunitatea de afaceri Kyäni

Fondatorii Kyäni cred că prin efort şi concentrare, toată lumea poate atinge orice obiective îşi propune, fie ele financiare sau personale. Cu Kyäni, toată lumea poate avea succes. Oportunitatea Kyäni permite oamenilor de rând să-şi canalizeze eforturile pe mai multe canale de distribuţie cunoscute ca marketing multi-nivel. Kyäni creează produse de mare impact, care le schimbă viaţa oamenilor. Prezentând aceste produse şi altor oameni, îi ajutăm să obţină independenţă financiară.

Oportunitatea Kyäni - Efectul de pârghie

Efectul de pârghie se traduce în procesul de multiplicare a câştigurilor. Pe măsură ce construiţi un canal de distribuţie mai mare sub dumneavoastră, puterea dumneavoastră creşte şi odată cu ea şi venitul! De aceea conducătorii noştri sunt atât de nerăbdători să ajute, pe măsură ce echipa lor câştigă mai multă putere, devin şi ei mai puternici! Este o relaţie în care toata lumea câştigă.

Triunghiul Sănătăţii Kyäni - Produse de mare impact

Credeţi sau nu, produsele fac parte din planul de recompensare. Produsele mediocre trebuie să-şi facă loc pe piaţă. Când acest lucru se întâmplă, distribuitorii trebuie să vândă în mod constant. Produsele de mare impact marca Kyäni atrag singure piaţa. Acest lucru se întâmplă când produsele oferă rezultate şi crează cerere, cererea duce la dezvoltare, iar banii urmează întotdeauna stadiului de dezvoltare.

Kyäni - O oportunitate pentru vremuri economice dure

Foarte mulţi oameni se gândesc la oportunitatea unei afaceri la domiciliu pentru a câştiga bani şi libertate. Găsirea companiei potrivite la care să deveniţi partener face diferenţa. Compania potrivită vă va ajuta să economisiţi timp, efort şi bani, în acelaşi timp oferindu-vă tot ceea ce aveţi nevoie nu numai ca să supravieţuiţi, ci şi să vă dezvoltaţi! Kyäni înţelege economia globală din ziua de astăzi şi nevoia de diversitate financiară. Acesta este motivul pentru care am creat o oportunitate financiară dezvoltată pentru economia tulbure din ziua de astăzi şi o platformă de afaceri dovedită pentru a vă ajuta să reuşiţi.

Avantajele oportunităţii Kyäni:

1. Stabilitate financiară: Kyäni este sprijinită de oameni de afaceri de încredere care au resursele necesare şi voinţa de a conduce compania Kyäni.

2. Conducerea corporativă: Echipa de conducere a Kyäni are ca scop oferirea de unelte, platforme şi strategii distribuitorilor pentru a ajuta la dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

3. Timpul: Kyäni este o companie relativ tânără care oferă oportunitatea de a deveni membru. Noi activăm pe mai mult de 20 de pieţe din lumea întreagă şi continuăm să ne dezvoltăm.

4. Produse de mare impact cu rezultate care vă schimbă cu adevărat viaţa.

5. Kyäni PayGate: Un plan de recompensare foarte profitabil şi stabil.

Planul de recompensare Kyäni PayGate

Kyäni PayGate nu este un sistem singular, binar, o matrice forţată sau plan de tip scară—ci este cu adevărat unic.

Acest plan de recompensare este bazat pe construirea a trei echipe sau picioare. (Chiar dacă distribuitorii pot construi oricât de multe picioare doresc.) Sunteţi recompensat conform CV-ului dumneavoastră sau prin comision, în funcţie de volumul vânzărilor pe care fiecare dintre echipele dumneavoastră îl dezvoltă. Spre deosebire de alte planuri de recompensare, dumneavoastră sunteţi plătiţi pentru toate picioarele. Nu există cerinţe structurale pentru fiecare picior. Acest plan de plată foloseşte o echipă de sponsorizare şi plasament.

Există patru componente de bază ale planului Kyäni PayGate.

1. Programul pentru clienţi:

Dacă deveniţi distribuitor, veţi primi comisioane de până la 20-30% pe achiziţiile clienţilor dumneavoastră. Distribuitorii cu un client de 500 CV sau mai mare se califică pentru bonusul Global Customer Pool.

2. Bonusul de echipă:

Dumneavoastră şi echipa dumneavoastră sunteţi plătiţi pentru creştere.

3. Acumulator Kyäni PayGate:

Calculează comisioanele de mai multe ori, în fiecare dintre picioare, oferindu-vă posibilitatea mai multor plăţi pe acelaşi volum.

4. Bonus generaţional

Câştigaţi procente pentru până la 9 generaţii de distribuitori din arborele dumneavoastră de sponsorizare!

Kyäni vă recompensează, de asemenea, cu bonusuri rapide, bonusuri în funcţie de poziţie, călătorii motivaţionale (a se vedea premii), precum şi prin programul de maşini luxoase Kyäni (a se vedea program auto).

Explicitarea bonusurilor de nivel şi a recompenselor

Bonusul Emerald

Dacă ajungeţi la acest nivel şi vă menţineţi pe această poziţie timp de o lună, veţi câştiga suma totală de 5.000 de dolari.

Bonusul Blue Diamond

Dacă ajungeţi la acest nivel şi vă menţineţi pe această poziţie timp de două luni, veţi câştiga suma totală de 25.000 de dolari.

Bonusul Purple Diamond

Dacă ajungeţi la acest nivel şi vă menţineţi pe această poziţie timp de două luni, veţi câştiga suma totală de 100.000 de dolari.

Bonusul Double Red Diamond

Dacă ajungeţi la acest nivel şi vă menţineţi pe această poziţie timp de două luni, veţi câştiga suma totală de 500.000 de dolari.

Bonusul rapid

• Bonusul Fast Start (început rapid) – dacă ajungeţi la nivelul Jade (Jad) în 31 de zile de la înscriere, veţi câştiga 300 de dolari

• Dacă ajungeţi la nivelul Pearl* (Perlă) în două luni de la înscriere, veţi câştiga 500 de dolari*

(*Trebuie să vă menţineţi la acest nivel timp de încă o lună pentru a beneficia de bonus)

Călătorii motivaţionale

Un alt mod prin care Kyäni îşi recompensează distribuitorii este reprezentat de călătoriile motivaţionale. în fiecare an, distribuitorii care se califică, îşi fac bagajele şi zboară către locaţii exotice şi îndepărtate din întreaga lume. Locaţiile includ Dubaiul, plajele de nisip din Hawaii şi Riviera mexicană. Sau, ce spuneţi de o croazieră relaxantă în Caraibe?

Calificaţi-vă pentru una dintre multele călătorii motivaţionale impresionante!

Conduceţi maşina visurilor dumneavoastră

Programul Kyäni “Conduceţi maşina visurilor dumneavoastră” este un stimulent în trei etape, care vă permite să conduceţi cu stil pe banii noştri. Acest program de recompensare auto este cel mai agresiv din industrie. Pentru un nivel moderat de producţie, puteţi câştiga 1.200 de dolari pe lună pentru a fi mai aproape de maşina visurilor dumneavoastră. Iar acesta este doar începutul! Etapa a doua vă aduce până la 2.500 de dolari pe lună, iar etapa a treia, 5.000 de dolari pe lună.

Imaginaţi-vă conducând maşina la care aţi visat mereu. Simţiţi volanul şi mirosul scaunelor din piele pe măsură ce acceleraţi pe şosea. Alegeţi-vă maşina acum şi stabiliţi-vă un obiectiv pentru a câştiga acest stimulent. Plătirea unei maşini este distractivă numai atunci când Kyäni vă oferă banii ca să faceţi asta!

Conduceţi cu stil pe banii Kyäni!


Vrei mai multe detalii? Contacteaza un reprezentant Kyäni.

Director MLM Online Forever Living Products Aloe Vera Business Magazinul REFAN Cosmetice naturale FLP Aloe Vera - Afacere MLM Magazinul METABOND - Produse pentru reducerea uzurii si a consumului la autoturisme Kyani MLM Vita Crystal MLM