MLM Online Articole MLM Membri Life Care Produse Afacere Inscriere
Telefoane de contact: 0213484281
E-mail de contact: life-care | webmaster

 

Life Care

 

Life Care
Succesul dumneavoastra e afacerea noastra!

MLM Online - Afaceri MLM de succes

 

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa-ti stapanesti propria viata?

Daca scazi din 24 de ore ale unei zile timpul cat dormi, cat lucrezi si cat te deplasezi, precum si timpul necesar activitatilor zilnice, cei mai multi oameni nu mai au decat 2-3 ore pe zi pentru a face ceea ce doresc. Chiar daca au la dispozitie acest timp liber, au ei oare destui bani?

Noi am descoperit o metoda cu ajutorul careia o persoana poate invata "cum sa-si stapaneasca viata", prin construirea unei afaceri de acasa. Am realizat un sistem practic, atat de simplu, incat fiecare poate sa-l faca. Sistemul nu cere sa vinzi si, cel mai important, nu iti ia mult timp sa-l aplici in realitate.

In Life Care gasesti lucrurile care iti plac cel mai mult in viata:

  • o modalitate de a trai sanatoasa/sanatos
  • oameni cu preocupari identice cu ale tale
  • bani suficienti ca sa iti permiti orice
  • acces la o lume diferita de cea "gri" de zi cu zi

Daca vrei ca toate acestea sa le primesti trebuie sa investesti putin in tine: in mintea ta, in corpul tau, in stilul tau de a vedea lucrurile.
Acestea sunt elementele de baza, care iti vor aduce avantaje pe care nici nu ti le imaginezi!

Mai departe este doar tehnica pe care o vei invata de la ceilalti care au inceput asa, ca tine, si acum sunt cei mai buni.

De ce Life Care ca o afacere personala? O "franchiza" proprie?
-Pentru ca pana acum ai muncit prea mult la serviciul tau si ai castigat prea putin.
-Pentru ca trebuie sa accepti prea multe de la sefii tai.
-Pentru ca nu ai timp liber sau veniturile tale sunt insuficiente pentru ca tu sa te poti bucura de viata.

Dar mai ales pentru ca toti simtim nevoia de calitate in viata noastra: produse de calitate, oameni de calitate in jurul nostru si, in special, o viata mai frumoasa cu tot ce ai nevoie: o casa a ta, excursii in jurul lumii, masina pe care ti-o doresti, bursa de studii la scoli de renume.
Si toate astea doar daca iti deschizi mintea si incerci sa nu mai muncesti in acelasi stil ineficient ca pana acum, stil care ti-a demonstrat ca nu te duce la nici o finalitate fericita.

Life Care iti ofera o solutie completa de franchiza: produse BIO unice de super calitate, un mod de lucru si sistem de perfectionare personala.

In plus Startul este fara nici o investitie si fara riscuri!

Propria TA afacere.

Indiferent de momentul inscrierii, fiecare intreprinzator independent are aceleasi sanse si oportunitati de succes pe baza timpului investit, motivatiei si efortului personal.

In cadrul afacerii Life Care, exista doua modalitati prin care intreprinzatorii pot obtine venit. Mai intai, prin vanzarea de produse catre clienti (adaos comercial). Apoi, prin intermediul bonusurilor care se platesc in functie de volumul vanzarilor, in functie de numarul si valoarea produselor vandute catre clienti finali. Calculul acestui bonus ia in considerare si vanzarile realizate de intreprinzatorii pe care i-ati introdus direct sau indirect in afacere, i-ati pregatit si i-ati ajutat sa isi construiasca propria lor linie linie de indrumare.

Cele doua modalitati expuse mai sus reprezinta baza Planului de Marketing LifeCare.

Avantajele acestui sistem de lucru ( MLM )

Spre deosebire de locatiile de vanzare clasice, MLM presupune comercializarea produselor si serviciilor direct catre consumatori. Consumatorii companiei Life Care sunteti dumneavoastra, consultantii. Clientii dumneavoastra pot fi cei apropiati dumneavoastra. MLM nu inseamna sa bati la usa unor necunoscuti, ci pe baza satisfactiei personale sa expui produsele tale, cu scopul final de a deveni consultant.

De regula vanzarea implica si explicarea produselor precum si recomandari personalizate.

Vanzarea ofera clientilor posibilitatea de a vedea, testa si aprecia produsul in timpul liber, acasa sau cu prietenii. Produsele sunt apoi livrate direct la adresa indicata de client.

Life Care ofera totodata si oportunitatea de a dezvolta o afacere proprie, de a acumula noi cunostinte, mai ales referitor la produse si la tehnicile de management in afaceri. Profiturile intreprinzatorilor sunt direct proportionale cu volumul bunurilor comercializate catre clientii finali si constau din adaosul comercial si bonusuri pe baza volumului de vanzari. Intreprinzatorii independenti nu realizeaza profituri din atragerea de noi parteneri in afacere.

Beneficiind de un program de lucru flexibil, intreprinzatorii pot alege sa lucreze cu jumatate de norma pe langa slujba cu norma intreaga, sau sa transforme afacerea Life Care intr-o veritabila cariera.

Cum te putem ajuta?

Life Care inseamna sa investesti putin in tine: in mintea ta, in corpul tau, in stilul tau de vedea lucrurile. Acestea sunt elementele de baza, care iti vor aduce avantaje pe care nici nu ti le imaginezi!

Mai departe este doar tehnica pe care o vei invata de la ceilalti care au inceput asa, ca tine, si acum sunt cei mai buni Group One Consulting si Cosultantii tai seniori.

Afacerea Life Care este un plan de cariera de 3-5 ani pe care il poti planifica si masura in fiecare moment. Ai la dispozitie o multitudine de unelte care sa te ajute in acest plan.

V-am convins? Vreti mai multe detalii?
Contactati un distribuitor independent Life Care
sau scrieti-ne un mesaj (click aici).


 Distribuitori LifeCare

 Produse LifeCare

 Plan de marketing

 Inscriere membru


 Articole despre MLM:

 - Ce este MLM?

 - Concurenta in MLM

 - Cum sa incep?

 

 Afaceri MLM:

 - VITA CRYSTAL

 - Kyšni

 - REFAN Cosmetics

 - METABOND

 - Life Care

 - Euro Net

 - AVON Cosmetics

 - TIANSHI (Tiens)

 - Oriflame Cosmetics

 - AP Bio LifeDistribuitori independenti Life Care:

Numele: Zona: Date de contact:
Liliana Zavaliche sector 3, Bucuresti 0213484281, 0727841636, 0745673782, E-mail

 

Director MLM Online Forever Living Products Aloe Vera Business Magazinul REFAN Cosmetice naturale FLP Aloe Vera - Afacere MLM Magazinul METABOND - Produse pentru reducerea uzurii si a consumului la autoturisme Kyani MLM Vita Crystal MLM